Spela på fotbolls vm i Brasilien

 

Fotbolls vm spelas som de flesta säkert redan vet i Brasilien i år. Det går redan nu att spela på vem man tror kommer vinna sportvärldens kanske mest åtråvärda pokal. De flesta tippar på att värdlandet kommer vinna, särskilt med tanke på att hemmaplan under fotbolls vm brukar innebära att man gör bra ifrån sig. Andra tror att Spanien upprepar succén från mästerskapet 2010, medan somliga anser att Argentina har en bra chans. Utöver att försöka gissa vem som vinner hela turneringen så brukar det vara populärt att spela på enskilda spelare. Att favoriterna som Ronaldo och Messi kommer att göra ett och annat mål brukar vara givet och inte ge särskilt höga odds. Den som däremot lyckas hitta nästa stora spelare har chansen att kamma hem en och annan storvinst. För den som vill spela på fotbolls vm i Brasilien så finns det en hel del information på Fotboll skorren.se som kan komma till användning.

Fotbolls vm logo

Vem blir målkung i fotbolls vm?

Spelbolagen ger ofta olika odds, så för den som verkligen är sugen på att skaffa sig en extra inkomst under fotbolls vm gäller det att hitta rätt bettingfirma att lägga sina spel hos. Många är sugna på att spela på vem som kommer bli denna turnerings målkung och här varierar oddsen ganska stort. De flesta tror att Messi blir den som gör flest mål under mästerskapet, medan andra anser att Ronaldo har störst chans. För att träffa rätt gäller det så klart att samtidigt förutspå vilket land som kommer gå längst, eftersom detta innebär fler potentiella matcher att göra mål i. Utöver de två fotbollsspelare som anses vara världens främsta så finns det några så kallade dark horses. Luis Suarez har gjort succé i Premier League, men det är inte alla som tror att hans hemland Uruguay kommer att gå särskilt långt. Brasilien spås göra bra ifrån sig och kanske är det därför en bra idé att spela på Neymar som turneringens skyttekung? En högoddsare i sammanhanget är Belgiens Romelu Lukaku. Belgien har ett av sina bästa lag någonsin och tros kunna gå långt i årets fotbolls vm.

Spela live med mobilen

Oavsett vem du vill spela på och vem som till slut vinner titeln som turneringens främsta målgörare, så kommer fotbolls vm tveklöst att bli en av årets absoluta höjdpunkter. Spela live med din mobil under matchernas gång eller lägg ett spel på vem som kommer göra bäst ifrån sig redan nu. Lite betting ger alltid matcherna en extra krydda och är dessutom ett kul sätt att visa upp sina fotbollskunskaper inför polarna.